Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Gaziler Günü” kutlandı

 Gaziler Günü” kutlandı

Gaziler Günü”, Erdek'te de törenle kutlandı. Cumhuriyet alanında gerçekleşen törene Kaymakam İsmail Kaygısız, Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

“Gaziler Günü”, Erdek’te de törenle kutlandı. Cumhuriyet alanında gerçekleşen törene Kaymakam İsmail Kaygısız, Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk anıtına çelenklerin konulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlamını dile getiren konuşmayı Yüzbaşı Erhan Dönmez yaptı. Gazilerimizin, milletimiz için geçmişten geleceğe uzanan köprü olduğunu vurgulayan Dönmez, “Türk Milleti, gazilik unvanını alanları asla unutmayacaktır.   

Vatan, onlara minnettardır. Bu rütbeyi alabilenlere ne mutlu!” dedi. Ardından, Kapıdağ Teknik Anadolu ve Meslek Lisesi öğrencileri Hande Işık ve Sedef Akkoç, şiirlerini seslendirdiler. Tören, Kaymakam İsmail Kaygısız, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın, gazileri kutlamasıyla sona erdi. Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli